17.07.2020

Στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου Αργολίδας στις 25 Ιουλίου oι chórεs της Μαρίνας Σάττι

Στον κήπο του Βυζαντινού Μουσείου Αργολίδας στις 25 Ιουλίου στις 19.30.

 

Οι chórεs της Μαρίνας Σάττι

 Καλλιτεχνική διεύθυνση: Μαρίνα Σάττι

 Το γυναικείο φωνητικό σύνολο chórεs συνεχίζει την επιτυχημένη συνεργασία του με την Εθνική Λυρική Σκηνή με μια σειρά συναυλιών σε επιλεγμένους αρχαιολογικούς χώρους ανά την Ελλάδα. Σε αυτές τις συναυλίες θα παρουσιάσει ένα ειδικά διαμορφωμένο πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει τα Οκτώ δωδεκανησιακά τραγούδια του Γιάννη Κωνσταντινίδη, από  τη  Ρόδο,  το  Καστελλόριζο, την  Τήλο,  την  Κάρπαθο, την  Κω  και  την  Κάλυμνο,  οκτώ παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια του Λάιος Μπάρντος από τον κύκλο Hellasz,  καθώς και κομμάτια άλλων χωρών, από αφρικάνικα γκόσπελ μέχρι τραγούδια των Βαλκανίων.

 

Μουσική διδασκαλία – Διεύθυνση: Ειρήνη Πατσέα

Κινησιολογία: Μαρκέλλα Μανωλιάδη

Συμμετέχουν: 10 μέλη του φωνητικού συνόλου chórεs

Η εκδήλωση προσφέρεται δωρεάν από το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού.  Το μόνο αντίτιμο είναι το εισιτήριο (4 ευρώ) για την είσοδο στο μουσείο.

Μέγιστος αριθμός θεατών: 100.

Είναι υποχρεωτική η προκράτηση θέσης εδώ:

https://digitalculture.gov.gr/2020/05/sinavlia-tis-pedikis-chorodias-tis-els/#eventora

Ώρα προσέλευσης: 19:00

Ώρα έναρξης: 19:30

Σημειώνουμε ότι οι θεατές θα πρέπει να τηρούν τις οδηγίες και συστάσεις της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων COVID-19 του Υπουργείου Υγείας για την ασφαλή προσέλευση στους αρχαιολογικούς χώρους και τα μουσεία. Ισχύει ο κανόνας της απόστασης των 1,5 μέτρων κατ’ ελάχιστον για ανοικτούς χώρους

Νέα