08.08.2018

'ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΑ'' 2018

Εκδηλώσεις 

Τις εκδηλώσεις  διοργανώνει ο Δήμος Ναυπλιέων σε συνεργασία με την Εφορεία Αρχαιοτήτων Αργολίδας.

 

01.08.2018

 

Αρχαία Ασίνη/ Ώρα 21.00 *

 

Vamos Ensemble και Ιωάννα Φόρτη

 

Παρουσιάζουν μουσικές του κόσμου με εξαιρετικές ενορχηστρώσεις δημιουργώντας απροσδόκητες διασκευές ,έτσι το λυρικό τραγούδι συναντά το ρεμπέτικο, το Ιρλανδέζικο φολκλόρ την παραδοσιακή ελληνική μουσική, και ο Βαμβακάρης τους Rolling Stones.

 

04.08.2018

 

Μυκηναϊκή Ακρόπολη Μιδέας /Ώρα 21.00 *

 

Βασίλης Λέκκας  

 

Με άξονα τους μεγάλους κλασικούς συνθέτες του τόπου μας, όπως ο Μάνος Χατζιδάκις , ο Μίκης Θεοδωράκης και ο Γιάννης Μαρκόπουλος, ο Βασίλης Λέκκας παρουσιάζει σειρά μεγάλων τραγουδιών σε μια μουσική παράσταση που μας ταξιδεύει στην νεότερη ιστορία του τόπου.

 

12.08.2018

 

Αρχαιολογικός χώρος Τίρυνθας / Ώρα 21.00 *

 

Βασίλης Παπακωνσταντίνου

 

Επιλογή των πιο αγαπημένων κομματιών από την ιστορία του, τραγούδια που μιλούν για τον έρωτα, την ελπίδα, την κοινωνία, τις ανθρώπινες σχέσεις κι όσα μας προβληματίζουν, ρίχνοντας φως στην ψυχή μας με τους ήχους και τα λόγια.

 

21.08.2018

 

Θεατράκι Ακροναυπλίας / Ώρα 21.00*

 

Ελισάβετ Χρήστου

 

“Ένα Φεγγάρι γεμάτο τραγούδια”

 

Η μουσική αυτή διαδρομή περνάει από το κατώφλι  των μεγάλων συνθετών όπως ο Θεοδωράκης , ο Χατζιδάκις , ο Πλέσσας , ο Σπανός κ.α. ενώ ξυπνάει μνήμες μέσα από τραγούδια που όλοι μας έχουμε σιγοτραγουδήσει .

 

25.08.2018

 

Φρούριο Παλαμήδι / Ώρα 21.00*

 

Διονύσης Σαββόπουλος

 

«ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ ΤΡΙΟ»

 

τραγούδια από όλα τα χρόνια της δημιουργίας του με τον δικό του μοναδικό τρόπο, συνοδεία μουσικών που ο καθένας τους αποτελεί μορφή στα μουσικά πράγματα της Ελλάδας.

 

  • Για τη δωρεάν μεταφορά των επισκεπτών στις εκδηλώσεις
    « Αύγουστος και Μνημεία» διατίθεται το κόκκινο ανοιχτό λεωφορείο με αφετηρία το σημείο «Π» του λιμένος του Ναυπλίου στις 20:00.
  • Όλες οι εκδηλώσεις είναι με ελεύθερη είσοδο
Νέα